Algemene informatie (Evenementen)

Er zijn verschillende evenementen die jaarlijks terugkomen in attractiepark Toverland. Deze evenementen zijn verdeeld over het jaar.
Op deze pagina vind je informatie over de verschillende evenementen die plaatsvinden in Toverland. Er staat bij beschreven wat het evenement inhoudt en wat je kunt verwachten van het evenement.

Vaderdag

Je kunt Vaderdag vieren in attractiepark Toverland. Op deze dag zijn er verschillende verwenactivitieten voor de vaders. Zij kunnen ook gratis toegang tot het park winnen, waar ze dan natuurlijk wel eerst iets voor moeten doen!
Vaderdag wordt weer gevierd op 16 juni 2013.

Magische zomeravond

Er zijn zeven magische zomeravonden. De data voor de zomeravonden zijn 4, 11, 18 en 25 juli én 1, 8 en 15 augustus.
Zoals ook op de pagina: ‘Openingstijden’ te lezen is, zijn de openingstijden op deze dagen wat anders. Het park is dan geopend tot 23:00 uur.
Tijdens de magische zomeravonden zijn er verschillende extra activiteiten. Zo is er een jongleershow waar je kunt gaan kijken. De kunst van het jongleren wordt hier gecombineerd met magie.
Er is ook een nieuwe parkshow, ‘De Toverzolder’, die op de zomeravonden vier keer per dag te zien is.
Tussen de shows door is er een orkest dat van terras naar terras trekt. Zo is door het park heen erg veel gezelligheid.
Tot slot is er aan het einde van de avond, om 22:45 uur, een magische vuurwerkshow! Deze wordt opgevoerd bij de houten achtbaan Troy.

Ferrari Club

Op zaterdag 29 september vindt de Ferraridag plaats. Op deze dag beleven honderd chronische kinderen een mooie dag in hun leven. Ze worden door middel van honderd Ferrari’s naar attractiepark Toverland gereden om daar te genieten van een dagje uit.

Rond 15:00 uur rijden de Ferrari’s het park binnen en zullen daar worden opgesteld. Iedereen kan deze Ferrari’s dan tot het einde van de dag bekijken.

Halloween Avond Party

Halloween wordt dit jaar ook weer gevierd in attractiepark Toverland. Het vindt hier plaats op 19, 20, 26 en 27 oktober 2012. Op deze dagen lopen er ’s avonds angstaanjagende wezens rond in het park. Ook op deze dagen is het park geopend tot 23:00 uur.

Sinterklaas-event

Ook met Sinterklaas wordt er een evenement verzorgd. Op 24 november kan er in Toverland gezocht worden naar verschillende Pieten. Deze kunnen gevonden worden door middel van een speciale Pietenspeurkaart. Natuurlijk kan ook Sinterklaas nog een hand geschud worden.