Kortingen

Op deze pagina vind je verschillende kortingen. Door gebruik te maken van deze kortingen betaal je minder voor de entreeprijs van het park.
Je kunt op verschillende manieren een korting krijgen voor Toverland. De Toverland kortingen zijn hieronder te vinden.

Groepen

Allereerst kun je aardig wat korting krijgen wanneer je met een grote groep naar Toverland komt. Het is de bedoeling dat je met meer dan 20 personen komt. Ieder groepslid betaalt 18 euro. In het zomerseizoen gaat de entreeprijs wat omhoog. Zo dus ook de prijs per persoon wanneer je met een grote groep naar het park komt. In de zomerperiode betaal je dan per persoon 19 euro. Dit scheelt je dus per persoon al 4 euro!

Marktplaats

Het is ook handig om, wanneer er geen acties zijn, eens een blik te werpen op marktplaats. Vaak hebben mensen kaarten gewonnen of gekocht en kunnen dan toch niet gaan. Grote kans dat je op deze manier goedkoper aan jouw kaarten voor Toverland kunt komen!

Vakantieveilingen

Op de website van vakantieveilingen worden naast vakanties ook verschillende uitjes aangeboden. Zo wellicht ook voor Toverland. Houd deze website af en toe dus in de gaten om te kijken of er kaarten voor Toverland te krijgen zijn!

Kaarten winnen

Hieronder zijn een aantal websites op een rij gezet waarop je mee kunt doen met een spel. Door middel van zo een spel maak je kans op gratis kaarten voor Toverland.
Hiervan kun je vooral gebruik maken wanneer je niet op een bepaalde datum naar Toverland wilt. Dit aangezien je niet zeker weet of je de gratis kaartjes ook daadwerkelijk wint.

‘Uit in Holland spel’ 

Kado Feest sweetdeal