Tarieven

We hebben op deze pagina een overzicht gemaakt van de entreeprijzen voor Toverland. Dit zijn de prijzen zonder korting. Op deze manier kun je snel en overzichtelijk te toegangsprijzen vinden.

Daarnaast is hieronder ook informatie te vinden over een abonnement bij Toverland. Hiermee kun je, wanneer je verwacht vaker attractiepark Toverland te bezoeken, veel geld mee kunt besparen.


Entreeprijzen
Het gehele jaar door, met uitzondering van de zomerperiode, wordt hetzelfde tarief gevraagd. Over de zomerperiode is hieronder meer informatie te vinden.

18 augustus 2012 t/m 1 juli 2012
In deze periode is het algemene tarief 22 euro per persoon. Kinderen die tussen de 90 en 120 centimeter groot zijn betalen 14,50 per persoon om bij Toverland naar binnen te gaan.

Je betaalt, in vergelijking met het algemene tarief, minder geld per persoon om het park binnen te gaan, wanneer je met een grote groep komt. Bij groepen groter dan 20 personen betaal je nog 18 euro per persoon. Je kunt met een grote groep ook een horeca-arrangement reserveren.

Volwassenen boven de 65 zijn ook 18 euro per persoon kwijt. Net als gehandicapten. Het is belangrijk om een doktersverklaring mee te nemen zodat je dit voor kunt leggen bij de kassa, mochten ze hierom vragen.
Kinderen onder de 90 centimeters en rolstoelgangers kunnen gratis naar binnen.

Zomerperiode van 2 juli 2012 t/m 17 augustus 2012
In de zomerperiode van attractiepark Toverland, die loopt van 2 juli 2012 tot en met 17 augustus 2012, zijn de prijzen iets duurder dan de rest van het jaar.
Het algemene zomertarief is 23 euro per persoon. Hierop zijn een aantal uitzonderingen. Kinderen van 90 – 120 centimeter betalen 15 euro per persoon.
Kinderen onder de 90 centimeter kunnen gratis naar binnen. Dit geldt ook voor rolstoelgangers. Zij hoeven niets te betalen om attractiepark Toverland binnen te gaan.

Net als de rest van het jaar ben je ook tijdens de zomerperiode minder geld kwijt wanneer je met een grote groep komt. Ben je namelijk met meer dan 20 personen? Dan betaal je 19 euro per persoon.
Ook volwassenen boven de 65 jaar betalen 19 euro.
Tot slot betalen ook gehandicapten 19 euro per persoon. Is de handicap niet zichtbaar, dan dien je bij de kassa een doktersverklaring voor te leggen.

Je kunt natuurlijk ook een halve dag naar Toverland. Bijvoorbeeld tijdens een avondevenement. Er zijn dan speciale entreeprijzen vanaf 16:00 uur. Je betaalt dan dus niet meer de volle pond, maar kunt goedkoper naar binnen!
Volwassenen betalen dan vanaf 16:00 uur 17,50 euro om naar binnen te gaan. Kinderen die tussen de 90 en 120 centimeter zijn betalen vanaf 16:00 uur nog maar 14,50 euro.

Wanneer je met de auto komt, is het van belang dat je een parkeermunt koopt. Je hebt per auto een parkeermunt nodig. Één parkeermunt kost 6 euro.

Online reserveren
De entreekaarten kun je al online reserveren voordat je naar Toverland komt. Op deze manier hoef je niet lang in de rij te staan om kaartjes te kopen. Het is belangrijk om de entreebewijzen te printen en mee te nemen naar het attractiepark. Op deze manier kunnen ze gescand worden bij de kassa.

Entreekaarten die al een keer gescand zijn, zijn niet meer geldig. Hoewel het niet toegestaan is om al eerder gebruikte entreekaarten te verkopen, kan het voorkomen dat dit toch gebeurt. Pas dus op wanneer je entreekaarten koopt via een ander!

Een schoolreisje naar Toverland is ook mogelijk. Het schoolreistarief hiervoor is dan 12,50 euro per persoon.
Verder is het ook mogelijk om jouw verjaardag te vieren in attractiepark Toverland! Je betaalt per kind 26,50 euro. Dit is inclusief wat eten en drinken en tot slot een verassing! De jarige job krijgt ook nog een cadeau.

Abonnement
Je kunt een abonnement aanschaffen wanneer je van plan bent vaker terug te komen bij attractiepark Toverland.
Dit abonnement blijft een jaar geldig. Verder kun je als abonnementhouder kortingen verwachten binnen het park. Zo kun je bijvoorbeeld goedkoper eten bij een bepaald restaurant in Toverland. Tot slot krijg je ook veel korting bij verschillende andere parken als Ouwehands Dierenpark en Movie Park Germany.
Een abonnement kost voor volwassenen 62,50 euro. Voor kinderen ligt het tarief een stukje lager. Zij betalen voor een abonnement 39,50 euro.